Kolorado d.o.o.,

Teharje 20A, 3221 Teharje   Davčna številka : SI10166025, Matična številka: 1518143000

Tekstilna grafika na okvirju T-FLEX

Predstavljamo

Tekstilna grafika na okvirju T-FLEX

estetski in eleganten videz tako za majhne kot za velike dimenzije

tekstilne grafike, ki so napete na aluminijast okvir t-flex, saj imajo precej prednosti:estetski in eleganten videz tako za majhne kot za velike dimenzije
globina okvirja je samo 23 mm, s sprednje strani pa je vidna le debelina stene, to je 1 mm. Možen je okvir z obojestransko grafiko
dvostranski t-flex okvir meri v globino samo 46 mm, med sabo je mogoče s tečaji (panti) povezati več okvirjev

Majhna teža in s tem nezahteven transport, profili so iz eloksiranega aluminija, zato so zelo lahki. Preprosto je sestavljanje in razstavljanje.
Okvirje zelo velikih dimenzij je včasih potrebno razstaviti zaradi transporta, hitro in preprosto montažo, pa omogočajo kotniki, ki povezujejo profile okvirja. Hitra in preprosta montaža grafike na okvir.
Grafika je na vseh štirih straneh z zadnje strani opremljena s silikonskim trakom, ki ga preprosto potisnemo v utor okvirja, motive lahko kadarkoli zamenjamo in ponovno uporabimo.
Zaradi preprostega napenjanja s pomočjo silikonskega traku se grafika med zamenjavo ne poškoduje, tako da jo lahko kadarkoli ponovno uporabite.

Za napenjanje na okvir lahko uporabimo vsa tekstilna platna – poliestrski tekstil (svetleč ali mat), solventni tekstil in umetniško platno – canvas (mat).

Možne so tudi z zadnje strani osvetljene grafike. Za okvir namestimo svetlobne elemente, tako da barve na tekstilu zažarijo.

Tekstilne grafike, napete na okvir, lahko uporabimo za:

dekoracijo prostorov

oglasne svetlobne elemente

samostoječe elemente na promocijah (španske stene, L stene)

za ozadje na konferencah

Svetlobni t-flex okvir omogoča tudi izdelavo tekstilnih svetlobnih tabel.

TISK DO VIŠINE 4m!

  Prevedi»

  Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika..... Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

  NASLOV

  Teharje 20A, 3221 Teharje

  TELEFON

  +386 41 680 791

  E-POŠTA

  kolorado@kolorado.si