Kolorado d.o.o.,

Teharje 20A, 3221 Teharje   Davčna številka : SI10166025, Matična številka: 1518143000

O nas

O nas

Kolorado d.o.o.

Na trgu že od leta 1989

Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika….. Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

Naše storitve in krajši opisi

 1. 1
  Tekstilna grafika na okvirju T-FLEX

  T-flex je sistem iz aluminijastih profilov in veznih elementov, namenjen napenjanju cerade ali tekstila. Primeren je za izdelavo enostranskih ali dvostranskih svetlobnih tabel globin 100, 150 in 170 mm.

  Kot svetlobni vir lahko uporabimo fluorescentne žarnice ali LED diode. Tekstil oz. cerado lahko napnemo z gumijasto cevko, ki jo potisnemo v utor profila ali zašijemo na gumijast trak, ki ga potisnemo v utor profila. Menjava grafike je hitra in enostavna.

 2. 2
  Digitalni tisk na tkanine

  Tisk na različne tkanine, vam lahko ponudimo z najnovejšo digitalno tehnologijo

  Blago tiskamo na organske tkanine 100% naravni materiali, kot so; bombaž, lan,volna,naravna celuloza,svila in druge naravne materiale z različno gramaturo v maksimalni širini  blaga do 320 cm.

 3. 3
  Potisk metražnega blaga

  Naš tiskalnik MIMAKI TX-300P 1800B ima sistem tekočega traku (belt) in podpira tiskanje na elastični tekstil in stabilen tisk na debel in elastičen tekstil.

  Tiskalna glava omogoča tiskanje na različne vrste tekstila. Ob ohranjanju visokokakovostnega tiskanja, tiskalne glave omogočajo tiskanje ne samo na debelem tekstilu, temveč tudi na različne tkane vzorce in dvignjene površine vlaken.

  Potisk metražnega blaga po naročilu. Za tisk uporabljamo pigmentne barve, tip 400, za bombaž širine 1800mm x neskončna dolžina!

 4. 4
  Tisk zastav in zastav "beach flag"

  Zastave tiskamo digitalno, s sublimacijskim tiskom, fiksiramo z gretjem in operemo. Samo tako je mogoče, da lahko naše zastave na zunanjih pogojih obstanejo tudi do treh let (odvisno od lokacije; različni zunanji vplivi).

  Bi želeli postaviti droge za zastave. Za vas uredimo vse na ključ. Meritve, 2D ali 3D izris, izkop, betoniranje in postavitev drogov, ter namestitev zastav.

 5. 5
  Tisk na vozila

  Atraktivno in profesionalno potiskana službena vozila oglašujejo 24 ur na dan. Avtografike zajemajo širok spekter možnosti – vaš avto lahko polepimo z reklamnimi napisi, grafikami velikega formata ali diskretno z manjšimi nalepkami.

 6. 6
  Drogovi za zastave ALU in INOX izvedba

  Pri izdelavi drogov za zastave, delujemo predvsem po načelu prilagodljivosti. Izdelali vam bomo drog za zastave po vaših željah in za vaše potrebe, prav tako to velja za zastave, ki so narejene iz kvalitetnih materialov in so lahko različnih velikosti. Smo zanesljivi partner in profesionalci na svojem področju, kar lahko potrdijo naše številne stranke. Postavitev droga za zastave ni mačji kašelj, ponudba na tem področju pa bolj redka. Če potrebujete kvalitetno storitev, nas le kontaktirajte, da se dogovorimo o podrobnostih za vaš drog za zastavo.

 7. 7
  Sejemski panoji in postavitve

  Prenosne postavitve se največkrat uporablja za konference, kongrese, srečanja in krajše dogodke. Pozitivne plati takšnih postavitev se kažejo v ugodnejši ceni, preprostosti in kompaktnosti.

  Sistemske postavitve so primerne za vse vrste sejmov, dogodkov in predstavitev. Gre za najpogostejšo in tudi najprimernejšo izbiro podjetij, ki imajo omejen proračun in nudijo popolno razmerje med zglednim nastopom in realistično naložbo sredstev.

 8. 8
  Izdelava PVC cerad po naročilu

  Cerade, ponjave in različna prekrivala lahko izdelamo povsem po vaši meri. S takšnim pristopom zagotovimo unikatnost in ustreznost izdelka za vsakega naročnika.

 9. 9
  PVC sistemi zaves in drsnih vrat

  PVC zavese omogočajo zapiranje najraznovrstnejših prostorov vseh velikosti, hkrati pa ohranjajo njihovo dobro naravno osvetlitev

  PVC zavese lahko montiramo fiksno, ali pa pritrdiomo na vodilo in jih premikamo – odpiramo in zapiramo prehode

  PVC sistemi drsnih vrat

  Si želite kar največ svetlobe v prostoru? Veliko prehodno odprtino na vašo teraso, zimski vrt? Potem imamo rešitev za vas. V našem prodajnem programu vam nudimo drsne sisteme, enostavne za upravljanje, ki poleg odlične toplotne izolativnosti zaradi svoje funkcije odpiranja omogočajo tudi optimalno izkoriščenje vašega prostora.

 10. 10
  Izdelava in tisk ponjav za prikolice

  Ponjave največkrat služijo kot pokrivala, vendar so lahko veliko več kot samo to. Z njimi so stvari lahko zaščitene ali pa zelo izpostavljene. Za vas izdelamo in natisnemo ponjavo po meri iz najrazličnejših materialov. Individualno vam jih skrojimo, barve in tisk pa si iz izberete sami in nam pošljete predlogo.

Iščete XXL tisk,potisk blaga,potisk zastav,potisk vozil,jumbo pano, Svetovanje?

Profesionalno svetovanje
Unikatne ideje
Hiter dobavni rok
Cenovno ugodno

Rastite hitreje

Dobra vizualna podoba podjetja je ključ do uspešnosti blagovne znamke. Prehitite svojo konkurenco s kakovostno grafično podobo.

Cenovno ugodno
Dostava po vsej Evropi
Podpora po izpeljanem poslu
TEHNOLOGIJA

Naši izdelki so narejeni na vrhunski opremi in z vrhunskimi materiali.

 • MIMAKI TX 300P-1800B (bombaž naravni materiali), barva pigmentna
 • Tiskalnik JV33-1600B
 • XXL tiskalnik formata 3200mm - Sublimacija
 • Flatbed XXL tiskalnik FUJI Acquity XL 2500 x 3000 plošča, 2200 mm širina role
 • Mimaki UJV 500 - 1800 LED-UV
 • Mimaki TS-500 - 3200 SUBLIMACIJA
 • D-GEN 1600 SUBLIMACIJA
 • Sublimacisjka fiksirna enota 3200
 • Visokofrekvenčno varjenje banerjev (cerada)
Kontakt z nami

Imate vprašanja?

Veseli bomo vašega povpraševanja.

  Prevedi»

  Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika..... Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

  NASLOV

  Teharje 20A, 3221 Teharje

  TELEFON

  +386 41 680 791

  E-POŠTA

  kolorado@kolorado.si