Kolorado d.o.o.,

Teharje 20A, 3221 Teharje   Davčna številka : SI10166025, Matična številka: 1518143000

Projekti

O nas

Kolorado d.o.o.

Na trgu že od leta 1989

Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika….. Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

Naše storitve in krajši opisi

 1. 1
  Tekstilna grafika na okvirju T-FLEX

  T-flex je sistem iz aluminijastih profilov in veznih elementov, namenjen napenjanju cerade ali tekstila. Primeren je za izdelavo enostranskih ali dvostranskih svetlobnih tabel globin 100, 150 in 170 mm.

  Kot svetlobni vir lahko uporabimo fluorescentne žarnice ali LED diode. Tekstil oz. cerado lahko napnemo z gumijasto cevko, ki jo potisnemo v utor profila ali zašijemo na gumijast trak, ki ga potisnemo v utor profila. Menjava grafike je hitra in enostavna.

 2. 2
  Digitalni tisk na tkanine

  Tisk na različne tkanine, vam lahko ponudimo z najnovejšo digitalno tehnologijo

  Blago tiskamo na organske tkanine 100% naravni materiali, kot so; bombaž, lan,volna,naravna celuloza,svila in druge naravne materiale z različno gramaturo v maksimalni širini  blaga do 320 cm.

 3. 3
  Potisk metražnega blaga

  Naš tiskalnik MIMAKI TX-300P 1800B ima sistem tekočega traku (belt) in podpira tiskanje na elastični tekstil in stabilen tisk na debel in elastičen tekstil.

  Tiskalna glava omogoča tiskanje na različne vrste tekstila. Ob ohranjanju visokokakovostnega tiskanja, tiskalne glave omogočajo tiskanje ne samo na debelem tekstilu, temveč tudi na različne tkane vzorce in dvignjene površine vlaken.

  Potisk metražnega blaga po naročilu. Za tisk uporabljamo pigmentne barve, tip 400, za bombaž širine 1800mm x neskončna dolžina!

 4. 4
  Tisk zastav in zastav "beach flag"

  Zastave tiskamo digitalno, s sublimacijskim tiskom, fiksiramo z gretjem in operemo. Samo tako je mogoče, da lahko naše zastave na zunanjih pogojih obstanejo tudi do treh let (odvisno od lokacije; različni zunanji vplivi).

  Bi želeli postaviti droge za zastave. Za vas uredimo vse na ključ. Meritve, 2D ali 3D izris, izkop, betoniranje in postavitev drogov, ter namestitev zastav.

 5. 5
  Tisk na vozila

  Atraktivno in profesionalno potiskana službena vozila oglašujejo 24 ur na dan. Avtografike zajemajo širok spekter možnosti – vaš avto lahko polepimo z reklamnimi napisi, grafikami velikega formata ali diskretno z manjšimi nalepkami.

 6. 6
  Potisk metražnega blaga

  Potisk metražnega blaga po naročilu. Za tisk uporabljamo pigmentne barve, tip 400, za bombaž širine 1800mm x neskončna dolžina!

  Glede na vrsto barvila vam lahko ponudimo in potiskamo metražno blago za zastave, tende, eno stransko in dvo stransko svilo za sublimacijski tisk ter blago za zastave za solventni in ekosolventni tisk.Po želji blago tudi potiskamo, zarobimo in zašijemo ter vstavimo rinke in karabine za lažje obešanje. Izdelava zastav, tend, poslikava posteljnine, majic…

 7. 7
  Sejemski panoji in postavitve

  Prenosne postavitve se največkrat uporablja za konference, kongrese, srečanja in krajše dogodke. Pozitivne plati takšnih postavitev se kažejo v ugodnejši ceni, preprostosti in kompaktnosti.

  Sistemske postavitve so primerne za vse vrste sejmov, dogodkov in predstavitev. Gre za najpogostejšo in tudi najprimernejšo izbiro podjetij, ki imajo omejen proračun in nudijo popolno razmerje med zglednim nastopom in realistično naložbo sredstev.

Iščete XXL tisk,potisk blaga,potisk zastav,potisk vozil,jumbo pano, Svetovanje?

Profesionalno svetovanje
Unikatne ideje
Hiter dobavni rok
Cenovno ugodno

Rastite hitreje

Dobra vizualna podoba podjetja je ključ do uspešnosti blagovne znamke. Prehitite svojo konkurenco s kakovostno grafično podobo.

Cenovno ugodno
Dostava po vsej Evropi
Podpora po izpeljanem poslu
TEHNOLOGIJA

Naši izdelki so narejeni na vrhunski opremi in z vrhunskimi materiali.

 • MIMAKI TX 300P-1800
 • Tiskalniki Mutoh
 • Rezalniki tekstila
 • XXL tiskalnik formata 3200mm
 • Flatbed XXL tiskalnik FUJI Acquity XL
Kontakt z nami

Imate vprašanja?

Veseli bomo vašega povpraševanja.

  Prevedi»

  Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika..... Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

  NASLOV

  Teharje 20A, 3221 Teharje

  TELEFON

  +386 41 680 791

  E-POŠTA

  kolorado@kolorado.si