Kolorado d.o.o.,

Teharje 20A, 3221 Teharje   Davčna številka : SI10166025, Matična številka: 1518143000

Potisk metražnega blaga

Digitalni

Tisk na metražno blago Ko barve blaga zažarijo

Izdelava zastav, tend, poslikava posteljnine, majic…

Naš vrhunski tiskalnik MIMAKI TX-300P 1800B ima sistem tekočega traku (belt) in podpira tiskanje na elastični tekstil in stabilen tisk na debel in elastičen tekstil.

Tiskalna glava omogoča tiskanje na različne vrste tekstila. Ob ohranjanju visokokakovostnega tiskanja, tiskalne glave omogočajo tiskanje ne samo na debelem tekstilu, temveč tudi na različne tkane vzorce in dvignjene površine vlaken.

Potisk metražnega blaga po naročilu.

Za tisk uporabljamo pigmentne barve, tip 400, za bombaž širine 1800mm x neskončna dolžina!

Glede na vrsto barvila vam lahko ponudimo in potiskamo metražno blago za zastave, tende, eno stransko in dvo stransko svilo za sublimacijski tisk ter blago za zastave za solventni in ekosolventni tisk.Po želji blago tudi potiskamo, zarobimo in zašijemo ter vstavimo rinke in karabine za lažje obešanje. Izdelava zastav, tend, poslikava posteljnine, majic…

  Prevedi»

  Kolorado vam omogoča oglaševanje na lastnih oglasnih površinah, tisk na tekstil, cerade, zastave, reklamne table, panoje, jumbo plakate, mobilna grafika..... Oblikovanje vizitk, dopisov, letakov, etiket, plakatov, brošur, vizitk, oblikovanje reklamnih tabel, napisov, transparentov, posredništvo in prodaja strojev za grafično industrijo, digitalni tisk, dodelavo in pripravo.

  NASLOV

  Teharje 20A, 3221 Teharje

  TELEFON

  +386 41 680 791

  E-POŠTA

  kolorado@kolorado.si