Sejemski panoji in postavitve

Naša ponudba obsega prenosne in sistemske postavitve ter sejemske nastope po meri.

Prenosne postavitve se največkrat uporablja za konference, kongrese, srečanja in krajše dogodke. Pozitivne plati takšnih postavitev se kažejo v ugodnejši ceni, preprostosti in kompaktnosti.

Sistemske postavitve so primerne za vse vrste sejmov, dogodkov in predstavitev. Gre za najpogostejšo in tudi najprimernejšo izbiro podjetij, ki imajo omejen proračun in nudijo popolno razmerje med zglednim nastopom in realistično naložbo sredstev.

Sejemski nastopi po meri so namenjeni podjetjem, ki želijo izstopati in podjetje predstaviti na najvišjem nivoju. Če ste večji, boljši, uspešnejši od konkurence, morate to jasno pokazati tudi s sejemskim prostorom. Ker gre za večji projekt, je navadno tudi investicija višja, a nekateri sejemski elementi omogočajo večkratno uporabo.

Na ključne sejme se je potrebno pripravljati že slabo leto pred dogodkom, na vsakega pa vsaj 6 mesecev pred začetkom in sicer s seznamom aktivnosti. Ker so sejemske postavitve kompleksno področje, ki zahteva skrbno načrtovanje, vam pri tem pomagamo mi.

Sejemski razstavni panoji (13)

Sejemski razstavni panoji (12)

Sejemski razstavni panoji (4)

Sejemski razstavni panoji (5)

Sejemski razstavni panoji (11)

Sejemski razstavni panoji (10)

Sejemski razstavni panoji (9)

Sejemski razstavni panoji (8)

Sejemski razstavni panoji (7)

Sejemski razstavni panoji (6)

Sejemski razstavni panoji (1)

Sejemski razstavni panoji (2)

Sejemski razstavni panoji (3)